Sådan ser genoptræningen ud hos Vejlefjord

Der er ingen skam i at skulle til genoptræning. Genoptræning er et redskab som skabt til at få dig tilbage på benene igen efter en svær operation, hjerneskade eller langtidssygdom. Faktisk er selve indmeldelsen til et genoptræningscenter det første og vigtigste skridt imod en bedre og mere lykkelig fremtid.

Hvilke typer patienter har Vejlefjord?

Som sagt så modtager Vejlefjord patienter med hjerneskader, eller nogen som blot har været igennem en lang sygdomsperiode eller svær operation. Disse patienter kunne være nogen som har haft en hjerneblødning, været involveret i en trafikuheld eller har lagt i koma.

Disse sygdomme kan være meget komplekse, og enhver patient er ikke den samme. Det vil sige at den indsats der skal til, den er skræddersyet til hver enkelt patient. Det betyder at specialisering og tværfaglighed er vigtigt, hvilket også er tilfældet at være i højsædet på Vejlefjord.

Sådan ser omgivelserne ud

Selve omgivelser på stedet er også helt fantastiske og unikke. Genoptræningen foregår ude i den skønneste danske natur, og parkens 20 km anlagte kurveje, badebroen og omkringliggende skov har tilmed en stor rolle i at patienterne kan komme bedst muligt igennem deres genoptræning.

Der er blandt andet anlagt mountainbikestier, som til dagligt er i brug. Der findes også diverse opholdssteder, som patienterne frit kan benytte, samt en balkon til hver enkelt lejlighed. Man kan altså sige at fysisk, så er stedet topmoderne. Men omgivelserne har en kæmpe effekt på psykiske; at man føler at stedet er rart og behageligt at opholde sig i.

Hvilke faggrupper findes på Vejlefjord Rehabilitering?

På Vejlefjord kan du forvente er bred vifte af faggrupper.

Blot for at nævne nogle af faggrupperne, så finder du blandt andet:

  • Ergoterapeuter
  • Diætister
  • Neuropædagoger
  • Neuro-optometrist
  • Logopæder

Fagligheden er med andre i højsædet på Vejlefjord, og de vil med sikkerhed få dig, eller en du kender, igennem den svære tid, det er at skulle igennem en genoptræningsperiode. Den faglige bredde, tværfaglighed og specialisering er samtidig med til at sikre at alt går efter planen og at enhver kompleks udfordring vil kunne imødekommes med en høj kvalitet og sikkerhed.

Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du leder med lys og lygte efter nogen som kan hjælpe dig, eller en du kender, igennem en svær periode i livet, hvor den bedste genoptræning er et must, så finder du en god og kvalificeret udbyder i Vejlefjord Rehabilitering. På linket kan du læse meget mere om Vejlefjord Rehabilitering, og hvad de kan gøre for dig.