Kom i form med en god Hometrainer

Cykling bliver mest betragtet som en udendørs sport, men faktisk kan det ret hurtigt og effektivt blive forvandlet til en god, nem hjemmetræning som kan udføres indendørs, og som forbrænder mange flere kcal end andre traditionelle hjemme træningsmaskiner ellers gør.

Hvad der er endnu bedre, er at du kan bruge den cykel du i forvejen har og derfor ikke skal ud at investere ret meget i udstyr. Det eneste du skal bruge, er faktisk en god Hometrainer.

Træn sikkert derhjemme

Cykling kan være sundt for rigtig mange ting og er f.eks. ofte godt ved rehabilitering efter en knæskade, og også rigtig godt til vægttab. Det er også et godt supplement til anden træning for at øge konditionen.

Det med at cykle udendørs er dog ikke for alle. Der kan være risiko for styrt, hvilket ikke er godt hvis man f.eks. har en knæskade i forvejen, og bor man i et meget trafikeret område kan det faktisk også føles usikkert at begive sig ud på cykel, især hvis man ikke er vant til det men ønsker at komme i gang pga. et vægttab, men uanset hvad er det ret simpelt med en hometrainer at installere din cykel, og skal du så bruge den udendørs kan du nemt tage den med ud igen.

Spar tid ved at træne hjemme

Nogen ville måske synes det er kedeligt at træne hjemme mens det for andre vil være meget fordelagtigt da det sparer tid.

Har du f.eks. små børn du ikke kan forlade, så kan du træne mens de sover og behøver altså ikke finde tid mens de er i skole eller børnehave eller anden pasningsordning.

Du kan også hurtigt afbryde træningen og vende tilbage til den igen såfremt der lige skulle opstå noget i hjemmet som du skal tage dig af. F.eks. kan du træne mens kartoflerne lige står og koger.

Med en Hometrainer behøver du heller ikke at tage hensyn til vejret, hvor man ellers godt kunne tænke at i dag blæser det for meget til at cykle, eller man ikke gider ud i regnen, så er det en fordel blot at kunne træne hjemme i sin stue.

Savner du udfordringerne ved at cykle på bakker så kan du få forskellige hometrainere der også kan indstilles til at give modstand når du cykler.
Det er helt op til din økonomi og dit træningsbehov hvor kompliceret en hometrainer du vil investere i.