Forøg din livskvalitet med motion, sundhed og meditation

Der er mange måder at passe på sin krop på. I dag er det især motion, sund mad og meditation som ligger til grund for den sunde krop. Men det kan være svært at finde energi og tid i hverdagen til at opretholde den sunde livsstil. Måske kan et blødgøringsanlæg hjælpe dig på vej.

Motion og blødt vand
Måske tænker du ikke at disse ting umiddelbart hænger sammen. Men det kan give dig meget i forhold til dit motionsliv at have et forfilter fra f.eks. Aqua Danmark derhjemme. For det første slipper du for at bruge tiden på en masse rengøringsarbejde når du har kalkfrit vand. Dette skyldes at kalken ikke sætter sig på armaturer, fliser, toilet og vask samt i husholdningsapparater som fx elkedel og kaffemaskine. Undersøgelser viser faktisk at du kan sparer helt op til 5 timer om ugen på rengøring ved at anskaffe dig et blødgøringsanlæg. Med denne ekstra tid skal du nu ikke presse tid til træningen ind eller have dårlig samvittighed over du ikke lige har fået ordnet badeværelset fordi du var til træning. Det giver dig mere ro og overskud som du kan give din krop glæde af.

Sundhed og blødt vand
Nogle er bekymret over om det bløde vand kan have negativ indvirkning på deres sundhed fordi de er bange for ikke at få kalk nok i hverdagen hvis det fjernes i vandet. Men det er ikke tilfældet. Det bløde vand er på ingen måder sundhedsskadeligt og alle Aqua Danmarks blødgøringsanlæg er godkendt til drikkevand. Derudover anbefaler Aqua Danmark at man bevarer en smule kalk i vandet således at de vigtige mineraler vi har brug for ikke fjernes. Der er mange steder her i norden hvor der ikke er ret meget eller måske slet ingen kalk i vandet og det er ikke et problem for befolkningen. De fleste får rigeligt med kalk i den mad vi spiser i dagligdagen og den smule vi får gennem drikkevandet, gør ikke forskellen. Faktisk kan der være en fordel i at have det bløde vand i køkkenet. Når vi laver mad, får vi ikke kalkrester fra service, gryder m.m. i maden. Vi får ikke kalkstriber på vores glas og sutteflaskerne holdes lettere rene. Derudover smager kaffen bedre, fordi kalken ikke går ind og fylder i smagen. Alt dit vand vil have en frisk kildevandssmag.

Meditation og blødt vand
Det bløde vand gør ikke en direkte forskel i forhold til at skulle meditere, men du får mere ro i hverdagen og i sindet ved ikke at skulle stresse over rengøringen. Du får blødere tekstiler da vaskemaskinen ikke bruger lige så meget sæbe når den vasker. Derudover holder farverne bedre. Det blødevand giver dig altså blødt og lækkert sengetøj, som øger din søvnkvalitet, hvilket er vigtigt for at skabe ro i krop og sind på samme måde som meditationen.

Forøg din livskvalitet med et blødgøringsanlæg.