Fedtfrysning – et ufarligt alternativ til kirurgi

Perfekthedskulturen har i dag nået sit højeste punkt hidtil, og det har ført til, at flere og flere lader deres krop gennemgå ikke ufarlige kirurgiske indgreb. I jagten på den perfekte, tonede krop er der for eksempel mange, der vælger at få bortopereret fedtdepoter. Dette er en umiddelbart effektiv måde at komme af med hudens ekstra fedtdepoter, men samtidig er det en løsning, der udsætter kroppen for unødvendigt stress, som efterlader huden med varige ar og som desuden er utroligt omkostningsrig. Overvejer man at kaste sig ud i disse omfattende indgreb, kan det derfor være en god idé at stoppe op og overveje, om der findes andre metoder, som måske vil være mindre skadelige for kroppen.

 

Shaping Studio tilbyder en løsning

 

I Danmark er der i dag et stigende antal klinikker, der tilbyder behandlingsformer, som tidligere kun var tilgængelige i USA eller andre steder i udlandet. Dette er for eksempel behandlinger som cryosauna, infrarød sauna og fedtfrysning. En af de klinikker, der i dag tilbyder disse behandlinger til kunder i Danmark, er Shaping Studio. Shaping Studio er i dag beliggende i både Randers og i Egå, nord for Aarhus og har gennem det første år haft utroligt mange tilfredse kunder inde i deres studios. Også når det kommer til fedtfrysning, er Shaping Studio en af de klinikker, der tilbyder den bedste og mest effektive behandling.

 

Hvordan fungerer det?

 

Måske kender du allerede lidt til fedtfrysning, men du har stadig svært ved at gennemskue, hvordan det egentlig virker? Som ordet antyder, går det kort sagt ud på, at dine fedtceller fryses ned til meget lave minusgrader i en kortere periode. Når fedtcellerne mødes af den ekstreme kulde, vil de ikke blot blive kolde – de vil faktisk krystallisere og forsvinde. På den måde forsvinder de fedtdepoter, der behandles, altså lige så stille og efter 2-3 behandlinger, vil du kunne se tydelige resultater af din fedtfrysning.

 

Hvem kan benytte sig af fedtfrysning?

 

Det er en misforstået myte, at fedtfrysning er et godt alternativ til et almindeligt vægttab gennem sund kost og motion. Fedtfrysning er ikke nogen mirakelkur, og derfor virker behandlingen da også allerbedst på kroppe, der ikke har en markant overvægt af at fedtdepoter. Fedtfrysning kan altså være en god løsning for dig, der i forvejen træner jævnligt, men alligevel har problemer med at slippe helt af med de sidste naturlige fedtdepoter. Især for kvinder gælder det, at nogle fedtdepoter fra naturens side vil sidde ekstra godt fast, og her kan fedtfrysning altså være med til at fjerne depoter, som ikke går væk ved hjælp af almindelig træning. Er du i tvivl om, hvorvidt fedtfrysning vil gøre en forskel i netop dit tilfælde, er der dog hjælp at hente. Kontakt for eksempel Shaping Studio i Randers eller Egå, hvor det dygtige personale vil kunne svare på alle dine spørgsmål vedrørende fedtfrysning.